Ontwerp en Druk

Geen zorgen, we gaan jou niet overvallen met alle saaie technische details die achter zich baanaffiches schuilhouden. Neen, alleen een kort overzicht van de verschillende soorten baanaffiches. Zo kan je het geschikte out-of-home-medium kiezen, huren of bestellen om jouw campagne nog dat extra tikkeltje meer in de verf te zetten.

 

  • Reclameborden in het straatmeubilair

Maak kennis met CITI’s (commercial information town illuminated), abribussen en gevelreclame. 3 soorten baanaffiches die meehelpen aan het versterken van jouw merkidentiteit.

Naast de meest bekende baanaffiches in het straatmeubilair kan er ook altijd ruimte gekocht worden in parkings, (metro)stations én luchthavens. Dat zijn twee plaatsen waar veel mensen dagelijks mee in contact komen, waarom daar dan niet gretig gebruik van maken?

 

  • Baanaffiches op … de baan?

Jazeker! Reclame van jouw campagne op de bus? Dat kan! Dan spreken we letterlijk over reclame die achtervolgt.

 

  • XL en billboards

Denk groots zeggen ze toch altijd? Waarom dan niet investeren in XL reclame of een groot billboard huren in de drukste winkelstraat van Brussel? Laat jouw campagne nu echt groots lijken.

 

  • Lichtreclame

Let there be light! Neem dat maar letterlijk. Door creatief om te gaan met licht, spring jouw campagne er ongetwijfeld tussen uit.

 

Dit is slechts een kleine hap uit het brede assortiment aan soorten out-of-home media. De verschillende aanbieders die wij aanraden kiezen voor jou zeker het perfecte baanaffiche op maat van jouw campagne.

Drukformaten-en technieken, prijzen en ontwerp zijn afhankelijk van aanbieder tot aanbieder. Het standaard formaat van een klassiek baanaffiche is 2 vierkante meter groot, liever groter? Ook goed, er zijn oneindig veel formaten en combinaties mogelijk. De aanbieders weten altijd precies wat te doen om jouw campagne te doen schitteren in het straatbeeld en daar buiten.