Aanbieders

JCDecaux

‘Straatmeubilair dat de identiteit versterkt’

JCDecaux, een grote naam als het aankomt op out-of-home-media. Deze aanbieder is er van bewust dat in de wereld van vandaag het een uitdaging is om de aandacht van de consument te trekken, en belangrijker nog: ze te behouden. Om bij mensen door te dringen is er de nood van merken om dichter bij de consument te komen, hun noden te begrijpen én inventiever te zijn dan ooit tevoren. Het is hun doel om straatmeubilair te verzorgen dat de identiteit van een merk versterkt én deze verbindt met een stedelijk publiek.

Yououtdoor

‘Toonaangevend in outdoor reclame.’

Uw merk of bedrijf eens goed in de kijker willen zetten én dat nog het liefst in het straatbeeld? You Outdoor biedt heel wat advertentie oplossingen. Van abribussen tot reclame in publieke parkings, voor deze aanbieder niets te zot. Ze leggen de link tussen out-of-home-media en de regionale impact ervan.

 

Clearchannel

‘Het oudste reclamemedium ter wereld in de 21e eeuw, volop digitaal.’

Clear Channel Belgium, een klein onderdeel van een van ’s werelds grootste aanbieders in de out-of-home-media. Het is hun doel om merken en bedrijven steeds waardevolle campagnes te bieden door de allernieuwste out-of-home trends te bestuderen en erop in te spelen. Er zijn tal van creatieve mogelijkheden bij Clear Channel, digitale en out-of-the-box oplossingen in het straatbeeld, bij verkooppunten en zelfs op en in bussen.

Sign & facade

‘Het bekijken waard.’

Met meer dan 90 jaar ervaring in lichtreclame biedt Sign&Facade -marktleider in de Benelux- de juiste oplossing, op maat. Aan topkwaliteit, topservice en duurzame materialen ontbreekt het zeker niet bij deze aanbieder. Een origineel ontwerp, vlotte productie en een perfecte installatie van de lichtreclame zorgt ervoor dat u een opvallend visitekaartje heeft voor de buitenwereld.

Natuurlijkadverteren

‘Duurzame reclame mét impact.’

Dé specialist in duurzame reclame! We leven in een tijd waarin alles duurzamer moet , groener moet én waarin we milieubewuster moeten leven. Die trend volgt deze aanbieder op de voet om de meest doeltreffende en natuurlijke resultaten te creëren. Van conceptontwikkeling en doelgroep analyses tot duurzame uitvoeringen in mos, green graffiti, … Niets is te gek!

XLreklame

‘Wij maken uw bedrijf zichtbaar.’

XL reclame, dat is reclame die u zeker zal gezien hebben. Deze aanbieder heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de pre-press en plaatsing van gigantische reclames voor uw bedrijf of merk. De visuele identiteit van een merk is voor hen prioriteit. De zorg en goede afwerking zorgen ervoor dat mensen niet kunnen wegkijken van deze spectaculaire XLreklames.

Mediageuzen

‘Buitengewone buitenreclame.’

Ooit al gedacht aan een 3D out-of-homecampagne? Dan kan deze aanbieder u gelukkig maken. Door creatief om te gaan met 3D-technieken, wordt uw campagne 3 keer meer vernieuwender en verrassender dan die van de concurrent. Naast de 3D out-of-home biedt Mediageuzen nog een grote waaier aan andere mogelijke opties voor buitenreclame aan zoals: affichage panelen, roterende en verlichtende reclame, …

Lijncom

‘Reclame die achtervolgt.’

Het openbaar vervoer, een niet te vergeten invloedrijk reclamemedium. Meer dan 4000 bussen en trams rijden iedere dag in Vlaanderen, over bereik gesproken!